Geen producten (0)

Nieuwe rubriek op de website

Nieuwe rubriek op de website

Nieuw op de website haar accessoires...

Daar kan ik natuurlijk als kapper niet achterblijven.

De haar accessoires zijn niet door mij gemaakt, maar ik vind deze zo leuk dat ik ze toch wilde aanbieden op mijn website omdat er veel vraag naar is en dé trend voor 2019/ 2020 zijn.

In alle kleuren zilver, goud en rose goud.

Als je instagram een beetje in de gaten houd, zie je dat ze steeds meer voorbij komen en vooral veel tegelijk in het haar.

Neem een kijkje op de website, de collectie zal nog flink uitbreiden.

 https://www.byoe.nl/webshop/voor-haar/haar-accessoires/

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.